Kunsttentoonstelling Cultuurcentrum De Grote Post

De afdeling Architecturale en Binnenhuiskunst creëerden ontwerpen voor een gezinswoning met als thema ‘Contrastrijk wonen op water’. Naargelang eigen voorkeur en toekomstplannen werd het accent in meerdere of mindere mate gelegd op architectuur of interieur. De definitieve ontwerpen worden op een smaakvolle manier gepresenteerd door middel van plannen, tekeningen, maquettes, afbeeldingen en digitaal werk.

De leerlingen van Toegepaste Beeldende Kunsten ontwierpen een ‘functional street art object’ voor een plaats in Oostende met een specifieke gebruiksfunctie. Via een guerrillamarketingcampagne proberen ze met beperkte middelen de aandacht te trekken van een groot publiek met het gebruik van nieuwe media om een reclame boodschap te verspreiden. Via een QR-code op hun eigen stickerontwerp wordt een link gemaakt naar een filmpje dat hun object promoot.

De tentoonstelling met een overzicht van alle G.I.P.-werken (Geïntegreerde proef) van de leerlingen van het 6de jaar Toegepaste Beeldende Kunsten en Architecturale en Binnenhuiskunst is open voor bezoekers op zaterdag 22/03 en zondag 23/03 van 14.00 uur tot 18.00 uur, van dinsdag 25/03 tot vrijdag 28/03 van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag 29/03 van 14.00 uur tot 18.00 uur.
Zeker een bezoekje waard!

Album vernissage

Album opbouw tentoonstelling