Succesverhaal oud-leerling INFORMATICABEHEER

Oud-leerling Michiel Filibert getuigt met een succesverhaal aan leerkracht INFORMATICABEHEER Johan Pyfferoen.
 

Dag meneer Pyfferoen,
Met mij gaat alles heel goed!
Ik zit nu in mijn 3e jaar Toegepaste Informatica, dus als dit jaar alles goed gaat (wat wel zou moeten lukken, vorig jaar was het zwaarste jaar naar mijn mening) ben ik volgend jaar in juni afgestudeerd.
De GIP van GobbleFish was uiteindelijk inderdaad de doorslag geweest om toch verder te gaan in informatica, een beslissing waar ik nog geen seconde spijt van heb en juist heel blij om ben dat ze genomen heb. Omdat het me echt interesseert en ook omdat een Bachelor Informatica een heel mooie toekomst heeft op de arbeidsmarkt (ik ga misschien zelfs nog een Master doen na deze Bachelor).
Ik pik nog steeds de vruchten van GobbleFish, heeft u gezien dat het aantal downloads onlangs de kaap van 50000 overschreden heeft?
Mijn voornaamste interesses binnen de informaticawereld zijn Mobile & App development (voor alle platformen, ik ga trouwens stage doen als iOS Developer bij Accenture), en Webdevelopment.
Dus mijn ervaring hierin met apps zoals GobbleFish zijn een groot pluspunt.


https://play.google.com/store/apps/details?id=be.fielibert.gobblefish&hl=nl