1° Oud-leerlingenfeest Hotelschool Oostende

Het eerste oud-leerlingenfeest van de hotelschool Ensor is een feit. Een mooie opkomst van verschillende generaties afgestudeerden van de jaren ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90 kwam naar hun "oude" school. Ook heel wat oud-collega's zetten opnieuw de stap naar de school. We geven graag een blik op de voorbereidingen van de avond en de werking in de keuken en de zaal. Veel positieve reacties achteraf doen ons al denken aan een editie voor volgend jaar. Bedankt voor de talrijke opkomst en jullie mond-aan-mondreclame voor onze hotelschool!
Enkele net binnen gekomen positieve berichtjes:
“Bij deze wens ik u, de leerkrachten en de leerlingen te danken voor de prachtige avond. Een fijne ontvangst, motiverende toespraak, lekker eten en een goede bediening. Proficiat!”

“Blij dat ik samen met Carine Vandemaele en Claudine Leupe als afgestudeerden van HSBS 1978 terug even mochten aanvoelen welke warme sfeer onze school nog heeft. Meer dan 40 jaar geleden stonden ook wij er in de zelfde zaal voor het eerst een tafel te dekken. Het doet deugd dat jullie team met nog altijd hetzelfde enthousiasme de leerlingen weet te motiveren!”

We kijken al uit naar de volgende editie.