7BKA op de Belfairbeurs

Op 24 februari vertrokken 4 leerlingen van 7BKA richting ICC gebouw Gent. Ze gingen er hun eigen standje opbouwen voor de Belfairbeurs die doorging op 25 februari.
Ieder moest zijn verantwoordelijkheid opnemen. Ze moesten zelf alle info opzoeken om deze dag te laten slagen. Ze moesten afspraken maken rond hun kledij, promotiemateriaal voor hun stand verzamelen en maken, bestelbonnen opstellen, informatie opzoeken over het ICC,…
Luna is PR-verantwoordelijke en zij koos de hoofdkleuren oranje en zwart om op te vallen. Ze bouwden een zeer geslaagde stand op.
De leerlingen hadden zelf een beurtrol opgesteld. Zo konden de leerlingen om beurten klanten lokken, bestellingen opnemen en bestellingen ingeven op pc. Dit alles in de virtuele wereld van hun sportwinkel Runawear.
Als extra “trigger” hadden de jongens het Fifavoetbal spel mee. Wanneer een koper voor meer dan 1000 EUR aankocht, mocht hij/zij een Fifaronde spelen. Dit zorgde ervoor dat klanten soms in een rij stonden te wachten om te kopen bij Runawear.
Het was een leerrijke beurs met klanten van over heel de wereld.