Chin-up

De eerste activiteit van het leerlingenparlement eerste graad kon nog net voor de examens uitgevoerd worden. We kozen voor een "Chin up"- challenge, waarbij de leerlingen zo lang mogelijk hangen aan de rekstok - de kin moest boven de rekstok blijven. 

In de eerste graad werd de langste tijd genoteerd bij Jochen Guldix met 1'11". Daarop volgden Bart Vanhespen (37") en Mike Van Weyenberg (25")

Bij de meisjes in de eerste graad moest Amy Bogaerts zeker niet onderdoen: zij bleef zomaar eventjes  1'07" hangen. 

De tweede graad (jongens en meisjes) kwamen wel kijken, maar waagden zich niet aan de uitdaging. Jammer, want deelnemen is toch zoveel leuker!

In de derde graad kwamen verschillende jongens hun kracht tonen: Lars Dalle hield het 1'47" uit. Andere mooie prestaties werden neergezet door Jaden Callewaert, Jens Inghelbrecht, Kiany Vanhoucke (1'36"), Kristof Vandenhoeck. Chase Mortier had zelfs kracht genoeg om 2x deze uitdaging aan te gaan met een tijd van 1'25".

Bij de leerkrachten - de dames - kwamen Aagje Goormachtigh, Isabelle Louwagie en Ann Plaieser hun krachten meten. En de mannelijke leerkrachten... die stuurden hun kater...

  

Het volledige album.