2DE & 3DE GRAAD DEELTIJDS KASSIER

De kassier is in veel handelszaken het belangrijkste aanspreekpunt voor klanten en draagt binnen het bedrijf een belangrijke verantwoordelijkheid.


Naast het opstarten, onderhouden en afsluiten van de kassa, de kassapresentatie en –administratie, ben je ook verantwoordelijk voor het onthaal van klanten met vragen of klachten.


In ons centrum bieden wij vorming op maat en geven wij individuele begeleiding voor toekomstige kassiers. 

In twee deelmodules (Klantencontact en Kassawerk) leer je alle vaardigheden vereist voor het beroep: op een klantvriendelijke manier met klanten omgaan, de kassaomgeving efficiënt organiseren, verschillende betalingsmogelijkheden toepassen, diefstal- en fraudepreventie , producten inpakken, met verschillende types kassa’s en scanners werken, …


Je krijgt een uitgebreide en praktijkgerichte vorming over hoe je een vlotte kassaservice kan geven en klanten bij het afronden van hun aankoop tevreden kan stellen.


Na deze opleiding kan je in de sector distributie en verkoop tewerkgesteld worden, meer bepaald in kleinhandelszaken, middelgrote of grote bedrijven, warenhuizen,…


Aansluitend kun je in ons centrum nog de vervolgopleidingen Verkoper, Winkelbediende of Medewerker administratie volgen, waarmee je een brede basis hebt om een carrière in de verkoop te starten.

 

3de

2de

2DE & 3DE GRAAD

LESSENTABEL