2DE & 3DE GRAAD DEELTIJDS MEDEWERKER SNACKBAR & TAVERNE

In de opleiding Snackbarmedewerker leer je alles over het organiseren, het samenstellen van een drankenkaart van en de menu voor de taverne, de gerechten bereiden, omgang met klanten en kassawerk

Als snackbarmedewerker moet je overal inzetbaar zijn. Je zal leren wat het inhoudt om de bar en de zaal te doen en in de keuken te werken. 


Wil je een allroundopleiding in de horeca volgen, dan is snackbarmedewerker zeker iets voor jou.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
 

3de

2de

2DE & 3DE GRAAD

LESSENTABEL

PAV

4

6

Wiskunde

2

0

Nederlands

2

0

Frans of Engels (*)

2

2

Praktijk (**)

6

7

Trajectinvulling

  • Aanloopfase Vorming (13u)

  • Aanloopfase Werkervaring (18u)

  • OAO-contract (23u)

Totaal op school (***)

16

Aansluitende opleidingen

TOELICHTING BIJ DE LESSENTABELLEN

Leren op school én op de werkplek: gedurende 2 dagen (16 uur in de 2de graad en 15u in de 3de graad) volg je les in het Centrum . Je krijgt 6 uur praktijk (Beroeps Gerichte Vorming = BGV) in de 2de graad en 7u in de 3de graad die je op de werkvloer voorbereidt. 

De andere 10 uur krijg je in de 2de graad en 8u in de 3de graad een algemene vorming PAV met Frans of Engels.

De overige uren van de week volg je een traject met als einddoel tewerkstelling

(*) De keuze Frans of Engels wordt bepaald door de studierichting.

(**) De praktijk omvat ook een opgelegd stuk werkplekleren.

(***) Naast het lesgedeelte is er een verplichte en opgelegde trajectinvulling van minimum 13u.