2DE & 3DE GRAAD DEELTIJDS POLYVALENT ONDERHOUDSWERKER GEBOUWEN

Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze opleiding iets voor jou. Alle gebouwen moeten preventief onderhouden worden en vroeg of laat steekt renovatie de kop op. Het gebouw moet immers voldoen aan de noden van de hedendaagse technologie, energienormen of veiligheid.


Je leert op eigen tempo heel zelfstandig te zijn. Niet alleen kan je met onderhoud in de tewerkstelling alle kanten uit; je kan thuis heel veel zelf, waardoor je niet voor alles een vakman nodig hebt. Je bent een manusje-van-alles die overal ingeschakeld kan worden.

In ons centrum leer je onder professionele begeleiding zowel individueel als in teamverband onderhoudswerken en eenvoudige herstellingen uitvoeren. Je leert verschillende soorten materialen, werktuigen en producten kennen en gebruiken. Verder leer je technische tekeningen en plannen lezen en constructietechnieken toepassen.

Ook de volgende taken zoals; sanitair, elektriciteit, schilderen, hout en bouw komen uitvoerig aan bod.

Daarnaast worden je ook de knepen van groenonderhoud aangeleerd in samenwerking met een professionele tuinfirma via het werkplekleren.


Na deze opleiding kan je tewerkgesteld worden in middelgrote en grote bedrijven, scholen, verzorgingstehuizen en openbare instanties.

 

3de

2de

2DE & 3DE GRAAD

LESSENTABEL