2DE & 3DE GRAAD DEELTIJDS VERKOPER

Het aantal merken, kleine en grote winkels en shoppingcentra blijven in onze Vlaamse steden en gemeenten groeien. Er is een toenemend aanbod en een stijgende verkoop van kleding en accessoires, voeding, verzorgingsproducten,….  en dit vereist een specifieke aanpak. Zowel de bedrijven, werkgevers als klanten verwachten van de verkopers een goede klantenservice en productkennis.


In ons centrum bieden wij vorming op maat en individuele begeleiding voor toekomstige verkopers. In 3 deelmodules (klantencontact, presentatiewerk en verkoop) leer je alle vaardigheden vereist voor het beroep: op een klantvriendelijke manier met klanten omgaan, correct diefstalpreventie uitvoeren, technieken voor visual merchandising en presentatie toepassen en prijsaanduidingen maken en controleren.


Je krijgt een uitgebreide en praktijkgerichte vorming over hoe je een vlotte service kan geven en een goede verkoop en dienst na verkoop kan afhandelen.


Na deze opleiding kan je in de sector distributie en verkoop tewerkgesteld worden, meer bepaald in kleinhandelszaken, middel-grote of grote bedrijven en warenhuizen.


Aansluitend kun je in ons centrum nog de vervolgopleidingen kassier of winkelbediende volgen, waarmee je al een brede basis hebt om een carrière in de verkoop te starten.

 

3de

2de

2DE & 3DE GRAAD

LESSENTABEL