top of page
3DE GRAAD DEELTIJDS HULPKOK
Alle horecabedrijven zoals restaurants, hotels, bistro’s, … hebben een hulpkok met vakkennis en vaardigheden nodig.
Een hulpkok leert gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche bereiden. De vaardigheden van keukenmedewerker worden er verder uitgediept. Je leert er je eigen werkzaamheden plannen, bestellingen plaatsen en controles uitvoeren. Kortom, je leert er alle vaardigheden zodat je in een goede keuken kan meedraaien.
Als hulpkok kan je in de keuken van een restaurant, bij een traiteur, in een grootkeuken of industriële keuken aan de slag.
Lessentabel
6
5
3DE GRAAD
LESSENTABEL
PAV
4
6
Wiskunde / Coaching Wiskunde
2
0
Nederlands / Coaching Nederlands
2
0
Frans of Engels
2
2
Praktijk
6
7
Trajectinvulling
via aanloopfase 12u
via tewerkstelling 22u
bottom of page