top of page

3DE GRAAD DEELTIJDS HULPKOK

Alle horecabedrijven zoals restaurants, hotels, bistro’s, … hebben een hulpkok met vakkennis en vaardigheden nodig. 

Een hulpkok leert gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche bereiden. De vaardigheden van keukenmedewerker worden er verder uitgediept. Je leert er je eigen werkzaamheden plannen, bestellingen plaatsen en controles uitvoeren. Kortom, je leert er alle vaardigheden zodat je in een goede keuken kan meedraaien.


Als hulpkok kan je in de keuken van een restaurant, bij een traiteur, in een grootkeuken of industriële keuken aan de slag.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
Lessentabel

6

5

3DE GRAAD

LESSENTABEL

PAV

4

6

Wiskunde / Coaching Wiskunde

2

0

Nederlands / Coaching Nederlands

2

0

Frans of Engels 

2

2

Praktijk 

6

7

Trajectinvulling

  • via aanloopfase 12u

  • via tewerkstelling 22u

Aansluitende opleidingen

TOELICHTING BIJ DE LESSENTABELLEN

Leren op school én op de werkplek: gedurende 2 dagen volg je les in het Centrum . 

Dit wordt aangevuld met een begeleidend traject of met een tewerkstelling. 

de BeBox

G. Jungbluthlaan 4

8400 Oostende

059 50 09 31

© Ensorinstituut

de FoodBox

G. Jungbluthlaan 2

8400 Oostende

059 50 09 31

de Box

Schapenstraat 45

8400 Oostende

059 70 77 50

“Inspireer, creëer en onderneem vanuit gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid

en eerlijkheid.”

STROOM logo.png
bottom of page