top of page

3DE GRAAD DEELTIJDS HULPKOK

Alle horecabedrijven zoals restaurants, hotels, bistro’s, … hebben een hulpkok met vakkennis en vaardigheden nodig. 

Een hulpkok leert gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche bereiden. De vaardigheden van keukenmedewerker worden er verder uitgediept. Je leert er je eigen werkzaamheden plannen, bestellingen plaatsen en controles uitvoeren. Kortom, je leert er alle vaardigheden zodat je in een goede keuken kan meedraaien.


Als hulpkok kan je in de keuken van een restaurant, bij een traiteur, in een grootkeuken of industriële keuken aan de slag.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
Lessentabel

6

5

3DE GRAAD

LESSENTABEL

PAV

4

6

Wiskunde / Coaching Wiskunde

2

0

Nederlands / Coaching Nederlands

2

0

Frans of Engels 

2

2

Praktijk 

6

7

Trajectinvulling

  • via aanloopfase 12u

  • via tewerkstelling 22u

Aansluitende opleidingen

TOELICHTING BIJ DE LESSENTABELLEN

Leren op school én op de werkplek: gedurende 2 dagen volg je les in het Centrum . 

Dit wordt aangevuld met een begeleidend traject of met een tewerkstelling. 

bottom of page