top of page

3DE GRAAD DEELTIJDS KEUKENMEDEWERKER

Alle horecabedrijven zoals restaurants, hotels, bistro’s, … hebben een keukenhulp met een goede basiskennis en vaardigheden nodig. 

Bij ons kan je terecht voor een opleiding die deze kwaliteiten aan de jongeren aanleert: hygiëne, veiligheid en correcte werkhouding. Je leert er ook bij de voorbereidende werkzaamheden, snijvaardigheden en keukentechnieken helpen.


Na de opleiding kan je in alle takken binnen de horeca tewerkgesteld worden. Medewerkers in een keuken, grootkeuken, fastfood, … zijn knelpuntberoepen waar zeker werk in te vinden is. 


Deze opleiding is tevens een opstap naar de module van Hulpkok.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
Lessentabel

6

5

3DE GRAAD

LESSENTABEL

PAV

4

6

Wiskunde / Coaching Wiskunde

2

0

Nederlands / Coaching Nederlands

2

0

Frans of Engels 

2

2

Praktijk 

6

7

Trajectinvulling

  • via aanloopfase 12u

  • via tewerkstelling 22u

Aansluitende opleidingen

TOELICHTING BIJ DE LESSENTABELLEN

Leren op school én op de werkplek: gedurende 2 dagen volg je les in het Centrum . 

Dit wordt aangevuld met een begeleidend traject of met een tewerkstelling. 

bottom of page