3DE GRAAD DEELTIJDS KEUKENMEDEWERKER
Alle horecabedrijven zoals restaurants, hotels, bistro’s, … hebben een keukenhulp met een goede basiskennis en vaardigheden nodig.
Bij ons kan je terecht voor een opleiding die deze kwaliteiten aan de jongeren aanleert: hygiëne, veiligheid en correcte werkhouding. Je leert er ook bij de voorbereidende werkzaamheden, snijvaardigheden en keukentechnieken helpen.
Na de opleiding kan je in alle takken binnen de horeca tewerkgesteld worden. Medewerkers in een keuken, grootkeuken, fastfood, … zijn knelpuntberoepen waar zeker werk in te vinden is.
Deze opleiding is tevens een opstap naar de module van Hulpkok.
6
5
3DE GRAAD
LESSENTABEL
PAV
4
6
Wiskunde / Coaching Wiskunde
2
0
Nederlands / Coaching Nederlands
2
0
Frans of Engels
2
2
Praktijk
6
7
Trajectinvulling
via aanloopfase 12u
via tewerkstelling 22u