top of page

ONZE SCHOOL >

ONZE SCHOOL >

PRAKTISCH >

KOSTEN

IMG_3166.jpg

KOSTEN voltijds

BOEKEN 

Alle ouders/leerlingen bestellen zelf de handboeken, werkboeken en/of cursussen via www.iddink.be. Bij een eerste bestelling maak je een persoonlijk account aan. Vervolgens geef je de schoolcode in. Deze schoolcode krijg je van de school. Iddink bezorgt een factuur van je aankoop.

 

OVERIGE KOSTEN

Alle kosten worden gefactureerd. 
De gemeenschappelijke kosten (printkosten, kopieën, software, verzekering, verbruiksmateriaal in de klas....) bedragen voor iedereen €150. Hiervan krijgt u 3-maandelijks een factuur (telkens €50). 

Per klas wordt een raming gemaakt van de andere specifieke kosten. Die staan opgesomd in het schoolreglement (uitstappen en materiaal). De uitstappen worden gefactureerd vóór de aanvang van de activiteiten.

Met onderwijscheques kan je voor alle kosten (behalve maaltijden) betalen.

MATERIAAL- EN “PAS”DAGEN
Op woensdag 24 en donderdag 25 augustus ‘22 telkens van 9u tot 12u en van 14u tot 17u zijn er materiaaldagen. Ook krijgen de leerlingen de mogelijkheid tot het bestellen van boeken.  Alle leerlingen met verantwoordelijke/ouders van de afdelingen Schoonheidsverzorging, 

Kunst, Graphic, Haarzorg en Mode worden dan op school verwacht om het bestelde materiaal op te halen. De bestelling van het materiaal gebeurt online.
Op maandag 29
augustus '22 (9u00 tot 16u00) kunnen de leerlingen uit de FOOD - richting hun kledij komen passen. De betaling gebeurt bij de bestelling op school en kan cash of via Bancontact. De bestelling kan enkel op dat moment gebeuren.

OPBERGKASTJE
Je kan een opbergkastje huren. Dit is niet verplicht. De kostprijs bedraagt 10 euro.

T-SHIRT VAN DE SCHOOL
Alle 1ste-jaars krijgen als welkomstgeschenk een T-shirt aangeboden door de vriendenkring van de school. Vanaf het 2de leerjaar moet dit T-shirt bij de leerkracht L.O. aangekocht worden (€8). De leerlingen trekken het T-shirt altijd aan voor de lessen L.O.

ONZE SCHOOL >

ONZE SCHOOL >

bottom of page