2DE & 3DE GRAAD DEELTIJDS WINKELBEDIENDE

Handelaars en bedrijven hechten veel belang aan veelzijdige en flexibele medewerkers.

Als winkelbediende sta je voor het aanvullen en presenteren van goederen, voorraadbeheer, begeleiden en adviseren van klanten en kassabediening in. Je kan al deze taken op een stressbestendige en klantvriendelijke manier combineren.


In ons centrum bieden wij vorming op maat en individuele begeleiding voor toekomstige winkelbedienden, als vervolgopleiding bij Verkoper. 

In twee aansluitende deelmodules (Aanvulwerk en Kassawerk) leer je alle vaardigheden vereist voor het beroep: op een klantvriendelijke manier met klanten omgaan, de kassa- en winkelomgeving efficiënt organiseren, de voorraad beheren, prijscontroles en –aanpassingen uitvoeren, commercieel werken, een afdeling opvolgen, …


Je krijgt een uitgebreide en praktijkgerichte vorming over hoe je op een verantwoordelijke manier verschillende taken kan combineren en prioriteiten kan stellen.


Na deze opleiding kan je in de sector distributie en verkoop tewerkgesteld worden, meer bepaald in kleinhandelszaken, middelgrote of grote bedrijven, warenhuizen,…

 

3de

2de

2DE & 3DE GRAAD

LESSENTABEL