top of page

3DE GRAAD DEELTIJDS MEDEWERKER SNACKBAR & TAVERNE

In de opleiding Snackbarmedewerker leer je alles over het organiseren, het samenstellen van een drankenkaart van en de menu voor de taverne, de gerechten bereiden, omgang met klanten en kassawerk

Als snackbarmedewerker moet je overal inzetbaar zijn. Je zal leren wat het inhoudt om de bar en de zaal te doen en in de keuken te werken. 


Wil je een allroundopleiding in de horeca volgen, dan is snackbarmedewerker zeker iets voor jou.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
Lessentabel

6

5

3DE GRAAD

LESSENTABEL

PAV

4

6

Wiskunde / Coaching Wiskunde

2

0

Nederlands / Coaching Nederlands

2

0

Frans of Engels 

2

2

Praktijk 

6

7

Trajectinvulling

  • via aanloopfase 12u

  • via tewerkstelling 22u

Aansluitende opleidingen

TOELICHTING BIJ DE LESSENTABELLEN

Leren op school én op de werkplek: gedurende 2 dagen volg je les in het Centrum . 

Dit wordt aangevuld met een begeleidend traject of met een tewerkstelling. 

bottom of page