3DE GRAAD RESTAURANT & KEUKEN

Vanaf de 3de graad RESTAURANT & KEUKEN bereid en serveer je een 3-gangenmenu met aangepaste dranken in het gastenrestaurant.


Perfect aangeleerde keukentechnieken met aandacht voor afwerking en dresseren, perfecte bediening, vriendelijke en vlote omgang met de klanten… als je in onze hotelschool afstudeert, ben je klaar voor een boeiende en uitermate creatieve job.


De opleiding betekent niet noodzakelijk dat je in een keuken of restaurant moet gaan werken, want de hele voedingssector ligt voor je open.
Stages doe je in vooraf goed uitgekozen horecazaken. Je wordt er klaargestoomd om goed voorbereid op de arbeidsmarkt te komen.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
 

2de

1ste

3DE GRAAD

LESSENTABEL

Godsdienst / N.C. Zedenleer

2

2

Theorie & Praktijk Restaurant & Keuken

16

16

Lichamelijke Opvoeding

2

2

Project Algemene Vakken

4

4

Frans

2

2

Stage

4

4

Totaal

30

30

Na de 3de graad kan je kiezen voor een 7de Specialisatiejaar