7DE JAAR DUAAL KOK

De opleiding Kok is de ultieme opleiding die je kan volgen via een DUAAL TRAJECT.

Wil je Kok-Duaal volgen, dan dien je een studiegetuigschrif (D)BSO op zak te hebben in het studiegebied Voeding of Horeca.
Je leert er alle kneepjes van het vak. Alle werkzaamheden zoals het plannen, organiseren en controleren tot het opstellen van een seizoengebonden menukaart komen aan bod. Ook het beheren van voorraden, recepturen en kostprijsberekeningen behoren tot de opleiding. Kortom, je leert er leiding hebben over een goed draaiende gastronomische keuken, waar je ook met collega’s leert omgaan.
Als professionele kok heb je tal van toekomstmogelijkheden. Restaurants springen het meest in het oog, maar er zijn ook brasserieën en eethuizen die bijzonder kwalitatieve gerechten aanbieden. Ook grootkeukens zullen je kennis zeer waarderen.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
 

7DE SPECIALISATIEJAAR

LESSENTABEL

CLUSTERS RESTAURANT & KEUKEN DIE VOOR MINSTENS 20U OP DE WERKVLOER WORDEN GEREALISEERD

20+

20+

Godsdienst / N.C. Zedenleer

2

2

Beroepsgerichte Vorming in de school

4

4

Lichamelijke Opvoeding

2

2

Project Algemene Vakken

6

6

Engels

2

2