Team geest

7DE JAAR DUAAL KOK

Vanaf het 3de jaar kan je kiezen voor de dubbele finaliteit "Beeldende en Architecturale Kunsten" (Art - Design - Media & Architect). Je leert er creatief omgaan met allerlei materialen in 2- en 3- dimensionaal werk. Creatieve ontwerpprocessen brengen je tot een product of eindmaquette. Binnen het vak MEDIA ga je creatief aan de slag met fotografie en video. Wil je terecht komen in de grafische en reclamesector dan is de richting in de dubbele finaliteit "Grafische Technieken" en in de arbeidsgerichte finaliteit "Decor en Etalage" (GRAPHIC DESIGN) echt jouw ding.

De opleiding Kok is de ultieme opleiding die je kan volgen via een DUAAL TRAJECT.

Wil je Kok-Duaal volgen, dan dien je een studiegetuigschrif (D)BSO op zak te hebben in het studiegebied Voeding of Horeca.
Je leert er alle kneepjes van het vak. Alle werkzaamheden zoals het plannen, organiseren en controleren tot het opstellen van een seizoengebonden menukaart komen aan bod. Ook het beheren van voorraden, recepturen en kostprijsberekeningen behoren tot de opleiding. Kortom, je leert er leiding hebben over een goed draaiende gastronomische keuken, waar je ook met collega’s leert omgaan.
Als professionele kok heb je tal van toekomstmogelijkheden. Restaurants springen het meest in het oog, maar er zijn ook brasserieën en eethuizen die bijzonder kwalitatieve gerechten aanbieden. Ook grootkeukens zullen je kennis zeer waarderen.

 

7DE SPECIALISATIEJAAR

LESSENTABEL

CLUSTERS RESTAURANT & KEUKEN DIE VOOR MINSTENS 20U OP DE WERKVLOER WORDEN GEREALISEERD

20+

20+

Godsdienst / N.C. Zedenleer

2

2

Beroepsgerichte Vorming in de school

4

4

Lichamelijke Opvoeding

2

2

Project Algemene Vakken

6

6

Engels

2

2

de BeBox

G. Jungbluthlaan 4

8400 Oostende

059 50 09 31

© Ensorinstituut

de FoodBox

G. Jungbluthlaan 2

8400 Oostende

059 50 09 31

de Box

Schapenstraat 45

8400 Oostende

059 70 77 50

“Inspireer, creëer en onderneem vanuit gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid

en eerlijkheid.”