top of page

ONZE SCHOOL >

ONZE SCHOOL >

PRAKTISCH >

KOSTEN & MAT.

IMG_4668.JPG

KOSTEN &
MATERIAAL
 
voltijds

BOEKEN 

De hand- en werkboeken koop je aan via de externe boekenleverancier Rent a Book. Je kan bij bestelling meteen de boeken online of via overschrijving betalen, met of zonder afbetalingsplan.
 

Je kan twee soorten verzendingen kiezen:

  1. Thuislevering: 6,40€

  2. Bpost afhaalpunt: 4,95€


OVERIGE KOSTEN
Alle kosten worden gefactureerd

De gemeenschappelijke kosten (academic software, verzekeringen, teamdag, leskopieën en algemene verbruiksmaterialen in de klas, ...) van €210 worden 3-maandelijks gefactureerd (telkens € 70).

Per klas wordt een schatting gemaakt van de andere specifieke kosten. Deze kosten staan opgesomd in het schoolreglement. 
De uitstappen worden gefactureerd vóór de aanvang van de activiteiten. 
Met onderwijscheques kan je voor alle kosten (behalve maaltijden en schoolboeken) betalen.


SPORTSHIRT VAN DE SCHOOL
Alle 1stejaars krijgen als welkomstgeschenk een sportshirt aangeboden door de vriendenkring van de school. Vanaf het 2de leerjaar wordt dit T-shirt bij de leerkracht Sport besteld (€8).


OPBERGKASTJE
Je kan een opbergkastje huren. De kostprijs bedraagt € 10. Je brengt zelf een hangslot mee.


BYOD: BRING YOUR OWN DEVICE 
In veel studierichtingen stappen we in het BYOD-project. In deze klassen werken de leerlingen met een eigen laptop. Deze laptop koop je aan via Signpost of je brengt een eigen laptop mee, die voldoet aan de opgelegde minimumspecificaties.  De betaling voor de laptop gebeurt via Signpost.  Meer info bij de ICT-coördinator. 

ONZE SCHOOL >

ONZE SCHOOL >

bottom of page