top of page

In de bistro serveren we een hoofdschotel aan tussen 16 en 20 euro. Bij reservatie uw keuze voor gerecht 1 of 2 doorgeven AUB. Dranken aan de kaart en afzonderlijk te betalen.
Menu vrijdag 7 november
Gerecht 1: Schelvis met witte wijnsaus en groentenjulienne - € 16 Gerecht 2: Vol au vent met verse frietjes en slaatje - € 16
Menu vrijdag 14 november
Gerecht 1: Gegrilde zalm met bearnaisesaus en krielaardappelen - € 18 Gerecht 2: Escalope Milanese met Linguine - € 16
Menu vrijdag 21 november
Gerecht 1: Lengfilet met kruidenkorst en tagliatelle in rode pestosaus - € 18 Gerecht 2: Stoofvlees op Vlaamse wijze met verse frietjes en slaatje - € 16
Menu vrijdag 28 november
Gerecht 1: Mosselen met frieten - € 18 Gerecht 2: Varkenshaasje met citroentijmsaus en aardappelbereiding - € 18
bottom of page




