2B VOEDING & HORECA
We zetten KNAP ANDERS DENKEN verder in het 2de jaar B.
In dit 2de jaar van de B-stroom krijg je de gemeenschappelijke basisvorming (22u) en ga je in 10 uur op verkenning in 4 interessegebieden binnen het studiegebied Voeding & Horeca:
BAKKERIJ, SLAGERIJ, KEUKEN EN ZAAL.
Je leert er over basistechnieken, materialen en grondstoffen. We hebben oog voor gezondheid, duurzaamheid en veiligheid. Er wordt gewerkt aan sociale contacten en communicatie, en je verkent je eigen mogelijkheden binnen het studiegebied.
Je krijgt les van ervaren leerkrachten in een goed uitgeruste omgeving.
De nieuwe FOODBOX is immers ingericht volgens alle hedendaagse normen.
2DE JAAR
LESSENTABEL
Godsdienst / Zedenleer
2
Lichamelijke Opvoeding
2
Nederlands
2
Wiskunde
2
Project Taal & Cultuur
Nederlands
Geschiedenis
Burgerschap
Klasuur
4
Project Wetenschappen
Wiskunde
Aardrijkskunde
Natuurwetenschappen
4
Coaching Nederlands en Wiskunde
Remediëring, verdieping & uitbreiding
2
Frans
3
Informatica
1
Basisoptie Voeding horeca
10
TOTAAL