top of page

2B VOEDING & HORECA

We zetten KNAP ANDERS DENKEN verder in het 2de jaar B.


In dit 2de jaar van de B-stroom krijg je de gemeenschappelijke basisvorming (22u) en ga je in 10 uur op verkenning in 4 interessegebieden binnen het studiegebied Voeding & Horeca:


BAKKERIJ, SLAGERIJ, KEUKEN EN ZAAL.


Je leert er over basistechnieken, materialen en grondstoffen. We hebben oog voor gezondheid, duurzaamheid en veiligheid. Er wordt gewerkt aan sociale contacten en communicatie, en je verkent je eigen mogelijkheden binnen het studiegebied.


Je krijgt les van ervaren leerkrachten in een goed uitgeruste omgeving.
De nieuwe FOODBOX is immers ingericht volgens alle hedendaagse normen.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
Lessentabel

2DE JAAR

LESSENTABEL

Godsdienst / Zedenleer

2

Lichamelijke Opvoeding

2

Nederlands

2

Wiskunde

2

Project Taal & Cultuur

  • Nederlands

  • Geschiedenis

  • Burgerschap

  • Klasuur

4

Project Wetenschappen

  • Wiskunde 

  • Aardrijkskunde

  • Natuurwetenschappen

4

Coaching Nederlands en Wiskunde

Remediëring, verdieping & uitbreiding

2

Frans

3

Informatica

1

Basisoptie Voeding horeca

10

TOTAAL

32

Na de 1ste graad kies je een studierichting

bottom of page