
2DE GRAAD RESTAURANT & KEUKEN
Kies je voor een praktisch gerichte opleiding dan zit je hier op je plaats.
Gedurende 19u per week ontdek je de veelzijdigheid van de vakgebieden Restaurant & Keuken.
In de 2de graad ligt de focus op het aanleren van de basistechnieken die nodig zijn om eenvoudige culinaire gerechte te bereiden. Je leert de vaardigheden om te bedienen in het restaurant, communiceert in meerdere moderne talen en ontwikkelt sociale omgangsvormen en etiquette.
Al vanaf de 2de graad werk je met echte klanten in onze restaurants en op evenementen, waardoor je praktijkervaring opdoet die je nergens anders vindt.
Met een gevarieerd en uitdagend lessenpakket krijg je de tijd en ruimte om je te verdiepen in de fascinerende wereld van geuren, kleuren en smaken.
Kleine groepen met persoonlijke begeleiding zorgen voor een optimale leerervaring.
Je werkt met de meest moderne apparatuur, zodat je volledig voorbereid bent op de arbeidsmarkt.
In de 3de graad specialiseer je je nog meer in beide vakgebieden. Er wordt ook ingezet op meer zelfstandigheid en moderne zaal- en keukentechnieken.




2de
1ste
2DE GRAAD
LESSENTABEL
Godsdienst / N.C. Zedenleer
2
2
Lichamelijke Opvoeding
2
2
Project Algemene Vakken
Projectmatige aanpak van de basisvorming
4
5
Nederlands / Coaching Nederlands
2
2
Wiskunde / Coaching wiskunde
2
2
Frans / Engels
2
2
Artistieke Expressie
1
0
Specifieke vakken:
Bereiden & bedienen van gerechten
Communicatie & Samenwerking
Ergonomisch, economisch en duurzaam handelen met inbegrip van grondstoffen, materialen, technieken, veiligheidsvoorschriften, voedselveiligheid en HACCP
19
19
Totaal