
2DE GRAAD DUAAL KEUKENMEDEWERKER
De leerling leert helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken. Daarnaast kan de leerling ingrediënten verwerken tot basisbereidingen doordat hij/zij kooktechnieken kan toepassen, verwerkte producten kan opslaan en de keuken kan schoonmaken. Het kunnen afleveren van een kwaliteitsvolle maaltijd is het einddoel.




2de
1ste
2DE GRAAD
LESSENTABEL
Project Algemene Vakken
Projectmatige aanpak van de basisvorming
4
4
Nederlands / Coaching Nederlands
2
2
Frans / Engels (*)
2
2
Wiskunde / Coaching wiskunde
2
2
Specifieke vakken:
praktijk (**)
6
6
Trajectinvulling
Aanloopfase Vorming (13u)
Aanloopfase Werkervaring (18u)
OAO-contract (23u)
Totaal op school (***)
16
16
TOELICHTING BIJ DE LESSENTABELLEN
Leren op school én op de werkplek: gedurende 2 dagen volg je 15u les in het Centrum . Je krijgt 7 uur praktijk (Beroeps Gerichte Vorming = BGV) die je op de werkvloer voorbereidt.
De andere 10 uur krijg je een algemene vorming PAV met Frans of Engels.
De overige uren van de week volg je een traject met als einddoel tewerkstelling.
(*) De keuze Frans of Engels wordt bepaald door de studierichting.
(**) De praktijk omvat ook een opgelegd stuk werkplekleren.
(***) Naast het lesgedeelte is er een verplichte en opgelegde trajectinvulling van minimum 13u.