2DE GRAAD DUAAL KEUKENMEDEWERKER

De leerling leert helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken. Daarnaast kan de leerling ingrediënten verwerken tot basisbereidingen doordat hij/zij kooktechnieken kan toepassen, verwerkte producten kan opslaan en de keuken kan schoonmaken. Het kunnen afleveren van een kwaliteitsvolle maaltijd is het einddoel.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
 

2de

1ste

2DE GRAAD

LESSENTABEL

Project Algemene Vakken

Projectmatige aanpak van de basisvorming

4

4

Nederlands / Coaching Nederlands

2

2

Frans / Engels (*)

2

2

Wiskunde / Coaching wiskunde

2

2

Specifieke vakken:

  • praktijk (**)

6

6

Trajectinvulling

  • Aanloopfase Vorming (13u)

  • Aanloopfase Werkervaring (18u)

  • OAO-contract (23u)

Totaal op school (***)

16

16

TOELICHTING BIJ DE LESSENTABELLEN

Leren op school én op de werkplek: gedurende 2 dagen  volg je 15u les in het Centrum . Je krijgt 7 uur praktijk (Beroeps Gerichte Vorming = BGV)  die je op de werkvloer voorbereidt. 

De andere 10 uur krijg je een algemene vorming PAV met Frans of Engels.

De overige uren van de week volg je een traject met als einddoel tewerkstelling

(*) De keuze Frans of Engels wordt bepaald door de studierichting.

(**) De praktijk omvat ook een opgelegd stuk werkplekleren.

(***) Naast het lesgedeelte is er een verplichte en opgelegde trajectinvulling van minimum 13u.