top of page

5DE JAAR RESTAURANT EN KEUKEN

De opleiding Restaurant & Keukenis een studierichting in de arbeidsmarktgerichte finaliteit.

  • •Als hulpkok/ kelner leer je competenties die belangrijk zijn bij het bereiden en bedienen van hoogstaande culinaire gerechten.

  • Daarnaast is er extra aandacht voor voorraadbeheer, het opstellen van bestelbonnen en de organisatie van de werkzaamheden.

  • In het restaurant wordt de bediening uitgebreid met noteren van reservaties en werkzaamheden rond het innen van consumptie (voorbereiding van de kassa).

  • Ook het functioneel communiceren in het Engels en Frans met klanten en teamleden is belangrijk.

Een leerling uit de studierichting Restaurant & Keuken

  • is uitermate geïnteresseerd in het bereiden van maaltijden op een hoogstaand culinair niveau;

  • hecht veel belang aan hygiënisch werken en het eigen persoonlijk voorkomen;

  •  is creatief in het afwerken van bereidingen;

  • is sociaal aangelegd en klantvriendelijk ingesteld;

  • heeft een grote affiniteit voor etiquette bij het bedienen van gasten;

  • is communicatief vaardig in meerdere moderne talen.

IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
IMG_20200911_155038_570.jpg
Lessentabel

24-25

5

5DE JAAR

LESSENTABEL

Lichamelijke Opvoeding

2

2

Godsdienst/ N.C. Zedenleer

2

2

Project Wiskunde - Wetenschappen

· Wiskunde

· Natuurwetenschappen

· Aardrijkskunde

3

2

Project Taal en Cultuur

· Nederlands

· Burgerschap

· Geschiedenis

· Economie

4

6

Artistieke Expressie

1

0

Frans

2

2

Specifieke Vakken Restaurant en keuken

20

20

Totaal

34

34

bottom of page